Πληρότητα στα ξενοδοχεία της Τριφυλίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πάσχα με πληρότητα που θα αγγίξει πολύ υψηλά νούμερα αναμένεται να κάνει η Τριφυλία σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας Κώστα Αγγελόπουλο.

Όσον αφορά την περίοδο του Πάσχα, ο κ. Αγγελόπουλος μιλώντας στο gargalianoionline τόνισε: «Η πληρότητα στις ξενοδοχειακές μονάδες είναι ικανοποιητική καθώς αγγίζει το 100%, με τα γκρουπ να έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς οι μεμονωμένοι επισκέπτες είναι πολύ λιγότεροι. Οι κρατήσεις στα τουριστικά καταλύματα είναι ελαφρώς χαμηλότερες, αγγίζοντας το 80%, ωστόσο μέχρι την Μεγάλη Παρασκευή η ζήτηση θα καλυφθεί.
Το φετινό Πάσχα συμπίπτει με τις πρώτες ημέρες του Απριλίου, γεγονός που συνδέεται περισσότερο με τη χειμερινή περίοδο παρά με την εαρινή, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή προορισμού των επισκεπτών. Αρχικά ήμασταν φοβισμένοι, καθώς πιστεύαμε πως λόγω των καιρικών συνθηκών ο κόσμος θα επιλέξει προορισμούς στον Βορρά, ωστόσο ο κόσμος επέλεξε να έλθει στην Πελοπόννησο και τη Μεσσηνία που αποτελεί δυναμική αναδυόμενη τουριστική αγορά».

Τέλος, ο κ. Αγγελόπουλος σημείωσε ο Έλληνας χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι αποφασίζει την τελευταία στιγμή και έτσι αναμένεται να υπάρξουν και κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ