Πως τραυματίστηκε κυνηγός και σκύλος από αγριογούρουνο στο Ραυτόπουλο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε στα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης η είδηση για το «Αγριογούρουνο που τραυμάτισε κυνηγό» στο Ραφτόπουλο Τριφυλίας δεδομένου ότι το κυνήγι του αγριόχοιρου όπως αναφέραμε σε ρεπορτάζ μας είναι επικίνδυνο ορισμένες φορές απαιτώντας αυξημένα μέτρα ασφάλειας αλλά κυρίως προσοχή από τους οργανωμένους κυνηγούς.

Για το θέμα αυτό όπως μας ενημέρωσε το περιοδικό του ειδικού τύπου “Κυνηγός & Φύση” το οποίο επικοινώνησε με την κόρη του κυνηγού από την Κυπαρισσία που τραυματίστηκε, ενημερωθήκαμε ότι τελικά ο κ. Σταύρος είναι καλά ακολουθώντας την αγωγή που του έδωσαν οι γιατροί ενώ ράμματα θα μπορέσει να κάνει σε 10 με 15 ημέρες.

Κατά την επίθεση, το αγριογούρουνο χτύπησε και τον σκύλο του κ. Σταύρου, ο οποίος έπειτα από 8 ράμματα τώρα είναι καλά και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο ευτυχώς .

Οι φωτογραφίες με το τραύμα του κυνηγού, το τραυματισμένο κυνηγόσκυλο και τέλος το θήραμα, μας παραχώρησε η κόρη του κ. Σταύρου, Γιώτα.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση του κυνηγού μετά την περιπέτεια που έζησε κινδυνεύοντας από κυνηγός…να γίνει θήραμα στην αγροτική ορεινή περιοχή που σημειώθηκε το σοβαρό περιστατικό…… 

 ΓΙΑΝ. ΜΠ.