Το “πρωινό δρομολόγιο” του παλμός 90,5 στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την απευθείας εκπομπή του πραγματοποίησε πρόσφατα από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, την Θεσσαλονίκη, η πρωινή εκπομπή του ραδιοσταθμού Παλμός 90,5 φιλοξενώντας δηλώσεις για την αυθεντικότητα της Βεργίνας, καθώς είναι έντονο το στοιχείο των Μεσσηνίων στην πόλη.

Μάλιστα σύμφωνα με στοιχεία της εκπομπής σε ρεπορτάζ στην Θεσσαλονίκη οι απευθείας γραμμές των υπεραστικών λεωφορείων της Μεσσηνίας στην συμπρωτεύουσα όπου φοιτούν νέα παιδιά είναι σταθερή, αλλά και η αεροπορική σύνδεση με το αεροδρόμιο της Καλαμάτας τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα σύμφωνα με δηλώσεις από κεντρικά εκδοτήρια εισητηρίων.

Μάλιστα σύντομα από την Αθήνα προς Θεσσαλονίκη δρομολογείται η νέα ηλεκτροκίνητη γραμμή του ΟΣΕ που σε λίγο καιρό θα κάνει το ταξίδι μόλις σε 3 ώρες και 20 λεπτά μόλις ολοκληρωθεί το σύστημα σηματοδότησης.

Η εκπομπή τέλος είχε συναντήσεις στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όσο και στον Δήμο Θεσσαλονίκης με αξιωματούχους. Θυμίζουμε ότι στην οδό Αριστοτέλους κάθε χρόνο γίνονται εκδηλώσεις με Μεσσηνικά προιόντα ενώ μεσσηνιακό προεδρείο έχει ήδη ο Σύλλογος Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης.

Οι φωτό από πανοραμική θέα της πόλης και από επίσκεψη στον Λευκό Πύργο.