Σύμβαση για αποκομιδή σκουπιδιών στο Δήμο Τριφυλίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνεχίζεται η ενοικίαση απορριμματοφόρων από τον Δήμο Τριφυλίας σε 4 Δημοτικές ενότητες καθώς η αποκομιδή που εδώ και 3 χρόνια πραγματοποιείται από ιδιωτικά συνεργεία, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της περιοχής.

Σύμφωνα με τον Δήμο έπεσαν οι υπογραφές για την ενοικίαση αφορά την κυκλοφορία δύο απορριμματοφόρων, τα οποία προηγουμένως πρέπει να έχουν όλα τα συνοδευτικά έγγραφα που αφορούν την άδεια κυκλοφορίας και τις δαπάνες που προορίζονται για τον σκοπό αυτό..  Πρόκειται για άλλη μια απευθείας ανάθεση η οποία αναρτήθηκε στην Διαύγεια με το συνολικό μίσθωμα να μην υπερβαίνει τις 20.000 ευρώ για διάστημα 3 μηνών, καθώς η ημερήσια αποζημίωση για την διάθεση των απορριμματοφόρων ανέρχεται περίπου στα 88 ευρώ.

Με τον τρόπο αυτό θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα η συγκομιδή των σύμμεικτων απορριμμάτων από τις Δημοτικές Ενότητες Αετού, Αυλώνος, Φιλιατρών και τη Δημοτική Κοινότητα Τριπύλας και τη μεταφορά τους στο χώρο εναπόθεσης. Ο Δήμος πάντως σχεδιάζει την αγορά απορριμματοφόρων ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες σε όλη την έκταση της Τριφυλίας.