Aρδευτικό έργο στην T.K. Βρυσών Κυπαρισσίας ύψους 74.000 ευρώ περίπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικές πρωτοβουλίες αναπτύσσονται στο όμορφο κεφαλοχώρι των ΒΡΥΣΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ. Στη κεντρική πλατεία της πόλης ο φωτογραφικός φακός βρήκε την παρέα του εκπροσώπου της περιφερειακής αρχής κ.Γιωργο ΜΠΑΚΟΥΡΟ, τον πρόεδρο των βρυσών Τάκη Θεοδωρόπουλο, καθως και τον εξαίρετο νέο συνδημότη μας εδώ και πολύ καιρό κ. Μιχάλη ΜΑΝΙΑΤΗ.

Η είδηση που βγήκε από το ρεπορτάζ ήταν ότι πήρε τον δρόμο της υλοποίησης το αρδευτικό έργο της τοπικής κοινότητας Βρυσών ύψους 74.000 ευρώ περίπου, καθως ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική δημοπρασία που ανέδειξε ως προσωρινό ανάδοχο τον κ.Μαυριτσακη απο την εταιρία Ικτίνος.

Έχοντας καλώς των πραγμάτων στο εγγύς μέλλον πιθανόν Οκτώβριο με Νοέμβριο θα ξεκινήσει το σημαντικό έργο για τη περιοχή μας απο την περιφέρεια Πελοποννήσου, εκπληρώνοντας άλλη μια φορά τις δεσμεύσεις της περιφερειακής αρχής αλλά και του περιφερειάρχη μας κ.Πέτρου Τατουλη.

Μιλώντας με τον κ. ΜΠΑΚΟΥΡΟ επιβεβαιώνεται με τον κατηγορηματικό τροπο ότι η περιφέρεια παρουσιαζει πληθώρα έργων στη περιοχή όπως είναι το λιμάνι που ήδη εξελίσσεται και η επισκευή του δικαστικού μεγάρου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ