Έγινε η 21η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεσσήνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Νέος αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεσσήνης ο κύριος Παναγιώτης Κανελλόπουλος από τον συνδυασμό του κ. Τσώνη. Λόγω της ανακατανομής  των εδρών σύμφωνα με το Πρωτοδικείο Καλαμάτας, με 16 υπέρ και 12 λευκά.

Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο. Και τον αρχηγό της Μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργο Τσώνη  στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης για μία ακόμη φορά .Ο κύριος Τσώνης  διέκοπτε τους πάντες και δεν άφηνε κανέναν να μιλήσει. Μάταια προσπαθούσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Φυκίρης, να τον επαναφέρει στην τάξη. Η νέα δημοτική αρχή έχει βρεθεί προ εκπλήξεων σε αυτά που είχε παραχωρήσει η απερχόμενη Δημοτική αρχή.

Χαρακτηριστικά, Αναφέρθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος στο χάος που επικρατούσε κατά το τέλος της  Δημαρχοντίας  του κυρίου Τσώνη.

Επίσης σχετικά με το κτίριο «Τσέρπε»  στη Μεσσήνη. Ο δήμαρχος,Γιώργος Αθανασόπουλος τόνισε ότι είναι ευθύνη του να προστατεύσει τους δημότες του από κάποια πιθανή κατάρρευση του κτιρίου. Ενώ ο κύριος Τσώνης ζητούσε αν είναι δυνατόν να αφαιρεθούν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα εκείνη τη στιγμή. Για την μη πιθανή εμπλοκή του Δημοτικού Συμβουλίου χαρακτηρίζοντας το κτίριο «Τσέρπε»  ως ένα άλλο

«Πολυλίμνιο».

 

Β.Δραγκιώτης