Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 11 Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων, στην εν λόγω συνεδρίαση η Επιτροπή ενέκρινε τα πρακτικά δημοπρασίας δύο έργων στην Αργολίδα, αφ’ ενός της ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του επαρχιακού δικτύου της ορεινής επαρχίας Αργους με προϋπολογισμό 410.000 ευρώ και αφ’ ετέρου της συντήρησης και ασφαλτόστρωσης της επαρχιακής οδού 24 με προϋπολογσμό 395.000 ευρώ.

Εξ άλλου, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση διεξαγωγής ανοιχτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 380.000 ευρώ έργο συντήρησης της επαρχιακής οδού 22 Αρεόπολη – Οίτυλο προς Καρδαμύλη.

Ανέδειξε επίσης προσωρινό μειοδότη στο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης κατά τμήματα του δρόμου Ελληνικό – Μονή Προδρόμου – Στεμνίτσα, ενώ ενέκρινε την διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 400.000 ευρώ έργο ολοκλήρωσης της κατασκευής του γηπέδου της ΕΠΣ Αρκαδίας, στη Νεστάνη.

Τέλος, μεταξύ άλλων, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε σήμερα την επιχορήγηση αθλητικών σωματείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συμμετέχουν σε αγώνες προβιβασμού στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Πρόκειται, ειδικότερα, για πίστωση 10.000 ευρώ η οποία αφορά στην κάλυψη της δαπάνης (με 2.000 ευρώ στο καθένα) των μετακινήσεων 5 αθλητικών σωματείων ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου των ΕΠΣ των νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για τους αγώνες πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ (αγώνες μπαραζ), που διοργανώνει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα των Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας (ΕΠΣ Αργολίδας), ΠΑΣ Κόρινθος (ΕΠΣ Κορινθίας), Π.Σ. Αμυκλιακός (ΕΠΣ Λακωνίας), Α.Σ. Λεωνιδίου (ΕΠΣ Αρκαδίας) και ΑΠΣ Φιλιατρών Εράνη (ΕΠΣ Μεσσηνίας).