Διήμερο με συναυλίες στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, 1-2 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21.00 στην Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου της Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη συμμετοχή των μουσικών του “Σωματείου του Νομού Μεσσηνίας”. Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις. Ορχήστρα:  Μιχάλης Καραγιάννης (κιθάρα), Μπάμπης Κληρονομίδης (τύμπανα), Βασίλης Μπάζιος (πλήκτρα), Δημήτρης Μπρατσιάκος (μπουζούκι), Περικλής Παπακωνσταντίνου ( μπάσο), Θανάσης Σταυριανέας (κλαρίνο). Τραγούδι: Θεοδωροπούλου Κωνσταντίνα, Κωνσταντοπούλου Ηρώ, Μάλαμας Παναγιώτης, Παχτίτης Λεωνίδας και ο Σεντεμέντες Γιώργος (Εισαγγελέας).

MOYSIKH BRADIA

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, η μοναδική Ελένη Τσαλιγοπούλου σας περιμένει για μια ανεπανάληπτη βραδιά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 9η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας.

Ύστερα από μία πορεία που μετρά πια 30 χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή, επιλέγει φέτος να παρουσιάσει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχει κινηθεί σχεδόν σε όλο το φάσμα της μουσικής δημιουργίας, καταγράφοντας πολύ μεγάλες προσωπικές επιτυχίες, τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλους. Η τέχνη, η γνώση, το ταλέντο και το πάθος της Ελένης Τσαλιγοπούλου ως ερμηνεύτριας, καθώς και η ευρηματικότητα και η δεξιοτεχνία των εξαιρετικών μουσικών που τη συνοδεύουν και συν-δημιουργούν μαζί της επί σκηνής, υπόσχονται μία μοναδική συναυλία, γεμάτη αγαπημένα τραγούδια που άντεξαν και αντέχουν στο χρόνο. Ένα σύγχρονο διονυσιακό πανηγύρι, με εξωστρέφεια, αισθητική και υπέροχες ερμηνείες, που θα γίνει η πιο ταιριαστή υπόκρουση στις όμορφες καλοκαιρινές νύχτες!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ελένη Τσαλιγοπούλου: φωνή

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου: κιθάρες

Απόστολος Τσαρδάκας: κανονάκι

Γιάννης Πούλιος: βιολί

Ταξιάρχης Γεωργούλης: ούτι, μπουζούκι

Άγης Παπαπαναγιώτου: μπάσο

Βασίλης Γιασλακιώτης: τύμπανα

Τάκης Σπυρόπουλος: ηχοληψία

Μαρία Αθανασοπούλου: φωτισμοί

Πάνος Γιαννακόπουλος: φωτογραφίες

Κωνσταντίνος Γεωργαντάς: artwork

Management/Παραγωγή: PROSPERO www.prospero.com.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

received 983267676246231 1 Large