Διαμαρτυρία για το φορολογικό νομοσχέδιο επιδόθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας από εκπροσώπους επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εκπρόσωποι επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων της Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους για το φορολογικό νομοσχέδιο, είχαν συνάντηση σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, με τον Τάσο Σαρδέλη, εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο σε θέματα ΕΠΑ (πρώην ΠΔΕ) και συντονισμού των αναπτυξιακών εταιρειών.

Στον Τ. Σαρδέλη -που αναπληρώνει τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ανδρέα Τσουκαλά, ο οποίος βρίσκεται στα Γιάννενα για το συνέδριο της ΕΝΠΕ- οι εκπρόσωποι των πιο πάνω φορέων, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Μεταξύ άλλων, στη σημερινή συγκέντρωση συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΟΕΒΕ Μεσσηνίας, του Επιμελητηρίου, Εμπορικών Συλλόγων, του Δικηγορικού, του Ιατρικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου, λογιστές, ιδιοκτήτες ταξί, φωτογράφοι και άλλων επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων.