Δυνατότητες προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου συζήτησε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας με στελέχη του Ant1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τη δυνατότητα συνεργασίας για την προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσα από τη νέα τηλεοπτική σειρά του Ant1 “Μάγισσα” -που ήδη “γυρίζεται” στην περιοχή της Μάνης και θα “βγει στον αέρα” του γνωστού καναλιού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο-, συζήτησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σε συνάντηση που είχε στην Τρίπολη, σήμερα Παρασκευή 30 Ιουνίου, με στελέχη του εν λόγω ιδιωτικού τηλεοπτικού φορέα.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας συζήτησε με τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Αnt1 Γιάννη Μιχελάκη, τον διευθύνοντα σύμβουλο των εταιρειών Αnt1, Μακεδονία TV και Αntenna Studios Γιώργο Λεβέντη και άλλα στελέχη από το εμπορικό τμήμα του καναλιού, τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε η σειρά αυτή να αξιοποιηθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ώστε να συμβάλει στην προβολή της, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ο Π. Νίκας δήλωσε ότι σε πρώτη βάση υπάρχει συναίνεση για την συνεργασία και ζήτησε από τα στελέχη του Ant1 να διατυπώσουν και γραπτώς κοστολογημένες προτάσεις έτσι ώστε να γίνει επεξεργασία τους από τα συλλογικά όργανα της Περιφέρειας.

Στη σημερινή συνάντηση, από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμμετείχαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης και ΣΔΙΤ απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος και Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.