Δύο σχολεία της Κυπαρισσίας στα Αριστεία της Πελοποννήσου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μεγάλες διακρίσεις για 2 μεγάλα σχολεία της Κυπαρισσίας λαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις σε όλη την Πελοπόννησο αποτέλεσε η βράβευση των αριστούχων σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη.
Με λαμπρότητα έγινε η τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των Νομών Αρκαδίας, Αργολίδας, Ηλείας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Κορινθίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία». Πρωτιά για 2 μαθητές από το ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας.

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Πιο αναλυτικά η πρώτη βράβευση αφορά τον σπουδαστή πλέον που συγκέντρωσε πάνω από 19.000 μόρια Ιωάννη Κωνσταντόπουλο από το Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία ήρθε πρώτος στην Τριφυλία από όλα τα σχολικά συγκροτήματα και πρόσφατα βραβεύτηκε και από τον Δήμο Τριφυλίας.

 

 

ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΟ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Βραβείο αριστείας καθώς πέρασε από τους πρώτους στην σχολή του στην Πάτρα, απονεμήθηκε επίσης στον σπουδαστή από την Ζαχάρω Ηλείας Νικόλαο Νεοφώτιστο από το 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Ο σπουδαστής είχε συγκεντρώσει πάνω από 19.300 μόρια, ενώ να σημειωθεί ότι το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας στην εκδήλωση απέσπασε την πρωτιά σε όλη την Μεσσηνία καθώς ήταν το μoναδικό ΕΠΑΛ που κατέκτησε την κορυφή για όλο το Νομό ανάμεσα σε σχολεία του Πύργου, της Σπάρτης, της Τρίπολης και του Πύργου! ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ