Εντυπωσίασε η παράσταση του ΘΕΜ «Αριστοφανειάδα» στο θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με την παράσταση «Αριστοφανειάδα» που παίχτηκε χθες Δευτέρα 31 Ιουλίου στο θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς του Θεατρικού Εργαστηρίου Μεσσήνης, έκλεισαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον μήνα Ιούλιο.

Την παράσταση ανέβασε το ΘΕΜ και το πρόγραμμα ΑΚΤΑΙΩΝ, σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσσήνης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, σε σκηνοθεσία -σύνθεση κειμένων Κώστα Χαλκιά.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος ευχαρίστησε το ΘΕΜ και τους συντελεστές του για το ανέβασμα της παράστασης στον αρχαιολογικό χώρο και εξέφρασε τη χαρά του που η δράση αυτή, συμβαδίζει με την πολιτική της Δημοτικής Αρχής πως η σύγχρονη Μεσσήνη πρέπει να διασυνδέεται με την Αρχαία Μεσσήνη, ώστε να συμβάλλει στην πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη. Ακολούθως, αναφέρθηκε στις μελέτες που υλοποιούνται για την κατασκευή νέου σύγχρονου Μουσείου στην Αρχαία Μεσσήνη καθώς και στις εργασίες αποπεράτωσης του Φιλοσοφικού Κέντρου Μεσσήνης, έργα σπουδαία για την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου και τη φιλοξενία των πολιτιστικών δράσεων.

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo