Ζουμερό… πολιτικό μενού στην δεξίωση των Φιλιατρών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ζουμερό ενδιαφέρον είχε το πολιτικό μενού εντός κι εκτός της αίθουσας του Δημαρχείου Φιλιατρών με αφορμή την πρόσφατη επέτειο του πολιούχου της πόλης Αγίου Χαραλάμπους.

Με ή χωρίς απουσίες καθώς από την Κυβέρνηση μόνη εκπρόσωπος ήταν η κα Κοζομπόλη, από την αντιπολίτευση ο κ. Λαμπρόπουλος, αλλά κυρίως με απουσίες δημοτικών συμβούλων της Τριφυλίας.

Σε ότι αφορά το…πολιτικό επιστέγασμα οι συζητήσεις σε τραπεζάκια ήταν φυσιολογικό να κινηθούν στην προεκλογική περίοδο που άνοιξε με την τοπική εορτή, καθώς το παρών έδωσε για άλλη μια χρονιά ο κ. Τατούλης με επιτελείο, για πρώτη φορά με καιρό ο κ. Νίκας τουλάχιστον σε επίσημη δεξίωση, αλλά και οι επίδοξοι υποψήφιοι σε Δήμο και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ο φωτογραφικός φακός πάντως αποθανάτισε μια παρέα στην οποία βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Καλκαβούρας με την επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Ιωάννα Μαραβελή σε αποκλειστικό πλάνο για την στήλη μας, καθώς στο Δημοτικό συμβούλιο συχνά διατυπώνονται κόντρες ανάμεσά τους. Αλλά το πνεύμα της εορτής και κυρίως του πολιτικού πολιτισμού επιτάσσει να διαφωνούμε ή να συμφωνούμε καθώς έτσι παράγεται Δημοκρατία.

Σε άλλο τραπέζι εκτός από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με την κα Μπούζα και συμβούλους, είδαμε τον πρώην Δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια ο οποίος σημειωτέον ήταν πρόσφατα παρών και στην ομιλία του κ. Νίκα στους Γαργαλιάνους.

Βέβαια η γιορτή ήταν άριστη όπως υποδειγματική και η φιλοξενία του Δήμου οπότε καλή συνέχεια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ