Ημερίδα με θέμα «Τριφυλία, από το Εγώ στο Εμείς!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ημερίδα με θέμα «Τριφυλία, από το Εγώ στο Εμείς!» διοργανώνει η Ενωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας και τον Εμπορικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Γαργαλιάνων.

Η ‘Ένωση Ξενοδόχων & Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας ξεκινά τη νέα σεζόν με ανανεωμένο ενθουσιασμό, διάθεση για δράση και δημιουργικότητα! Δίνοντας έμφαση στο «Εμείς» και σε όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε με τη συνέργεια και τη συνεργασία όλων μας βάζουμε ψηλά τον πήχη για την Τριφυλία μας.

Πιστεύουμε πως χίλια καλά έπονται της τουριστικής ανάπτυξης του τόπου μας και σε συνεργασία με τον Εμπορικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Γαργαλιάνων και τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» καλούμε όλους τους τοπικούς φορείς, επιχειρηματίες, επαγγελματίες και πολίτες να συμβάλουν με τις ιδέες και τις δράσεις τους!

Την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 18:00 σας καλούμε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία σε ημερίδα με τίτλο «Από το Εγώ στο Εμείς» για να κάνουμε όλοι μαζί ένα δυναμικό και αισιόδοξο ξεκίνημα, επισημαίνει καταλήγοντας η ανακοίνωση.

Την ημερίδα θα παρακολουθήσουν και μέλη του Ομογενειακού πρακτορείου ειδήσεων.

ΙΩΑΝ. ΜΠ.