Κορωνοϊός – ειδήσεις: Οι σημερινές εξελίξεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18:25 – Στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον “χάρτη” του ιού στην χώρα μας, έγινε γνωστό ότι ο κορονοϊός έχει κοστίσει τη ζωή σε 17 συνανθρώπους μας, ενώ υπάρχουν 71 νέα κρούσματα από χτες, αριθμός που κάνει το σύνολο των κρουσμάτων να ανέρχεται στα 695.

14:41 – Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης που πρέπει να δείξουμε ο ένας για τον άλλο, το υπουργείο Υγείας με σημερινή του ανακοίνωση μας ζητάει να γίνουμε εθελοντές στην από κοινού μας προσπάθεια αντιμετώπισης της νόσου COVID-19.

13:54 – Και δεύτερο μωρό ήρθε σήμερα στον κόσμο από μητέρα θετική στον ιό COVID-19. Πρόκειται για μία γυναίκα γύρω στα 30 έτη, η οποία γέννησε αγοράκι.

12:30 – Απαγορεύθηκαν από σήμερα το πρωί όλες οι πτήσεις από και προς την Τουρκία και την Βρετανία σύμφωνα με την ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

11:24 – Στους 17 έφτασαν οι θάνατοι στη χώρα μας από την νόσο COVID-19 που προκαλεί ο ιός SARS-CoV-2. Οι δύο νέοι θάνατοι που σημειώθηκαν αργά χθεςτη νύχτα.

10:33 – Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής αποφάσισε να λειτουργούν εφ’ εξής τα φαρμακεία με συνεχές ωράριο, έως τις 5 το απόγευμα, εξαιτίας των έκτακτων μέτρων/περιορισμών στην κυκλοφορία. Διαβάστε πώς θα λειτουργήσουν τα φαρμακεία σε όλην τη χώρα.

Πηγή