Νέοι Δήμαρχοι σε Καρδαμύλη, Κυπαρισσία, Πύλο και Μελιγαλά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Νέοι Δήμαρχοι θα αναλάβουν τους δημαρχιακούς θώκους και στους άλλους δήμους του νομού Μεσσηνίας. Σαρωτικά κέρδισε την Κυπαρισσία ο Λεβεντάκης, πανηγυρικά την Πύλο ο Καρβέλας, άνετα επικράτησε η Γεωργακοπούλου στον Μελιγαλά, ενώ στον …πόντο καρδήθηκε η Καρδαμύλη από τον Γιαννημάρα. 

Αναλυτικότερα:

Δήμος Δυτικής Μάνης: Με μόλις …42 ψήφους διαφορά εκλέχθηκε νέος Δήμαρχος Δυτικής Μάνης ο Δημήτρης Γιαννημάρας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ΥΠΕΣ, ο κ. Γιαννημάρας έλαβε 1891 ψήφους έναντι των 1849 του νυν Δημάρχου κ. Μαραμπέα.

Δήμος Οιχαλίας: Νέα Δήμαρχος στον Μελιγαλά -και μοναδική γυναίκα Δήμαρχος για την Μεσσηνία- αναδείχθηκε η Παναγιώτα Γεωργακοπούλου. Η κα Γεωργακοπούλου έλαβε 3.797 ψήφους έναντι 2.855 ψήφων που έλαβε ο έτερος υποψήφιος κ. Ιωάννης Αδαμόπουλος.

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Ο Παναγιώτης Καρβέλας θα είναι ο νέος Δήμαρχος το Σεπτέμβρη στην Πύλο, καθώς με 6.667 ψήφους επικράτησε του νυν Δημάρχου κ. Καφαντάρη, ο οποίος έλαβε 4.618 ψήφους.

Δήμος Τριφυλίας: Σαρωτική ήταν η νίκη του Γιώργου Λεβεντάκη στην Κυπαρισσία, καθώς με 8789 ψήφους νίκησε τον αντίπαλό του και νυν Δήμαρχο Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα που έλαβε μόνον 3.909 ψήφους.