Νέο σχήμα θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της Τριφυλίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μέσα στα επόμενα 24ωρα με κυριότερη ημερομηνία την Δευτέρα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες θα ανακοινωθεί με κείμενο για την πορεία προς τις κάλπες με μια δυνατή παρέμβαση που θα…ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της περιοχής, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών με διαπιστώσεις και απόψεις για τις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τα σχήματα που ακόμα δεν έχουν παρουσιάσει προγραμματικές θέσεις και ολοκληρωμένους συνδυασμούς, η νέα παρέμβαση γνωστού προσώπου στην κοινωνία της ευρύτερης περιοχής θα αποτελέσει τον προβληματισμό για το τι αναζητούμε πραγματικά από τον Δήμο Τριφυλίας.

Πάντως η εν λόγω δυναμική δεν θα είναι μοναδική καθώς ήδη σύντομα έχουν μορφοποιηθεί μικρά σχήματα που θα αποτελέσουν μοχλό πίεσης στα δημοτικά δεδομένα για τις τοπικές κοινότητες στην περιφέρεια του Δήμου.

Προς το παρόν 8 σχήματα έχουν ανακοινωθεί για την πολιτική αρένα…ωστόσο ως τώρα δεν υπάρχουν εκτός 2-3 εξαιρέσεων ονόματα συνδυασμών, ούτε υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και το χειρότερο δεν υπάρχει καμία διάθεση για προγραμματικό λόγο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ