Οι μύθοι του Αισώπου στην Πύλο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, με μεγάλο ενθουσιασμό φέρνει στην Πύλο τη νέα της θεατρική παραγωγή για παιδιά με τίτλο: «Αίσωπος: Ο μεγάλος παραμυθάς».
Πρόκειται για μια κωμική και πρωτότυπη παράσταση, που έγραψε και σκηνοθέτησε με μεράκι και αφοσίωση η Κέλλυ Σταμουλάκη, βασισμένη στους αγαπημένους μύθους του Αισώπου, του μεγαλύτερου παιδικού παραμυθά.
Αυτή η διαδραστική παράσταση είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσει τους θεατές, με τις ξεκαρδιστικές εκπλήξεις και τα διαχρονικά του μαθήματα, που συνεχίζουν ανά τους αιώνες να ευχαριστούν το κοινό όλων των ηλικιών.
Ακολουθούμε τον Αίσωπο και ζωντανεύουμε με έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο μερικές από τις μεγαλύτερες ιστορίες που έχουν ειπωθεί ποτέ, όπως: «Ο ψεύτης βοσκός», «Η κότα με τα χρυσά αυγά», «Η Αλεπού και το κοράκι», «Ο λαγός και η χελώνα», «Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας», «Ο λύκος και τ’ αρνάκι», «Η αλεπού και τα τυριά» και άλλα.
Ο «Αίσωπος: Ο μεγάλος παραμυθάς», είναι κάτι περισσότερο από μία απλή παράσταση, είναι μια θεατρική εμπειρία, που βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες, όπως: η κριτική σκέψη, η επίλυση προβλημάτων και η δημιουργικότητα. Μέσα από ελκυστικές ιστορίες και κωμικά περιστατικά, σκηνικές εκπλήξεις και συναρπαστικές μουσικές, ο Αίσωπος, ο μεγαλύτερος παιδικός αφηγητής παρέχει μια μοναδική και καθηλωτική εμπειρία, που θα λατρέψουν οι μικροί θεατές.
Στην Πύλο το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 8.30 μ.μ. στην αυλή της Οικίας Τσικλητήρα με ελεύθερη είσοδο.

Οι συντελεστές είναι οι: κείμενο – σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη, σκηνικά – ζωγραφική: Έλενα Αθανασιάδου, κοστούμια: Μάριος Καραβασίλης, μουσική: Ελένη Καρβέλη, χορογραφίες: Άννα Μάγκου, φωτισμοί: Γιώργος Βαζαίος, ενορχήστρωση: Σπύρος Παζιώτης, κατασκευή σκηνικού: Sotir Serjanis, α’ βοηθός σκηνοθέτη: Νικολέτα Καζάκη, β’ βοηθός σκηνοθέτη: Εύα Λοβέρδου, οργάνωση παραγωγής: Αιμιλία Βαλή, καλλιτεχνική διεύθυνση: Κέλλυ Σταμουλάκη, παραγωγή: Παιδική Σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου.

Το trailer της παράστασης: https://youtu.be/b9csgByfwKg.