Παράσταση του Φεστιβάλ Χορού αύριο στη “Navarino Agora”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για όλη την οικογένεια και για παιδιά 3+: “Ο Νάπι, το κορίτσι και η φούσκα” είναι μία παραγωγή για όλες τις ηλικίες που έχει ως στόχο να φέρει το νεανικό κοινό κοντά στον χορό και να δημιουργήσει ένα ασφαλές πλαίσιο για την πρώτη επαφή των νεαρών θεατών με την κίνηση. Με πηγή έμπνευσης την ταινία “My neighbour Totoro” του Hayao Miyazaki, παρατηρούμε τη γέννηση μιας μαγευτικής φιλίας μεταξύ ενός κοριτσιού και ενός μυστηριώδους αλλά οικείου πλάσματος που συναντιούνται ανάμεσα στον παραμυθένιο και στον πραγματικό κόσμο. Σύμφωνα με το κάλεσμα: Ευχόμαστε “Ο Νάπι, το κορίτσι και η φούσκα” να αποτελέσει αφορμή για να τεθεί το πιο ζωτικό ερώτημα: Πώς μπορούμε να εμπνεύσουμε τις νέες ηλικίες;
Η είσοδος είναι ελεύθερη, στις 8 μ.μ.

Η παράσταση ανεβαίνει στο πλαίσιο της συνεργασίας του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας με το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, με στόχο την ανάδειξη και προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και της σύγχρονης πολιτιστικής δημιουργίας της Μεσσηνίας σε διεθνή δίκτυα επισκεπτών.
Συντελεστές: χορογραφία — ερμηνεία: “Δανάη & Διονύσιος”, μουσική: Aaron Martin, Χρήστος Σακελλαρίδης, Blue Dot Sessions, σχεδιασμός μάσκας – κοστουμιού: Μάρθα Φωκά, κατασκευή κοστουμιού: “Φωλιά μπαλέτου”, διαχείριση περιοδείας: “Cultopia”. Με την ευγενική υποστήριξη των: Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου, “Orsolina28”. Το πρόγραμμα “Pilgrims” γίνεταο με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.