Πονοκέφαλος οι κατολισθήσεις σε κοινοτικά διαμερίσματα της Τριφυλίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Έντονα κατολισθητικά φαινόμενα δημιούργησαν οι πρόσφατες βροχοπτώσεις σε ορισμένα κοινοτικά διαμερίσματα της Τριφυλίας.

Με ρεπορτάζ έχουμε επισημάνει ότι οι αγροτικοί δρόμοι σε ορισμένα σημεία κατά μήκος του δρόμου Κυπαρισσίας-Φιλιατρών παραμένουν αδιάβατοι, ενώ στο Καλονερό η αντιδιαβρωτική προστασία που πήγε περίπατο προκαλεί την παραλιακή ζώνη υποσκάπτοντας την περιοχή κοντά στον μοναδικό δρόμο που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα καταστήματα και κατοικίες στην παραλιακή περιοχή.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΑΡΑΚΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ..

Αυτή την φορά όπως αναφέρουν κάτοικοι με αδιάψευστο μάρτυρα τις φωτογραφίες αναγνωστών μας είναι επιζήμια κατολίσθηση κοντά σε ετοιμόρροπες κατοικίες αλλά κυρίως κατά μήκος του δρόμου στην περιοχή της Φαρακλάδας Τριφυλίας.

Τα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή της Μεσοράχης αλλά και σε άλλα σημεία σε μικρότερη ένταση περιμετρικά του κοινοτικού διαμερίσματος.

Στην Φαρακλάδα που αποτελεί ένα εμβληματικό χωριό της περιοχής, δυστυχώς ποτέ δεν έγιναν έργα υποδομής που θα αναδείξουν την φυσιογνωμία της περιοχής και οι μόνες παρεμβάσεις είναι όσες υλοποιήθηκαν από τον σύλλογο της Αθήνας.

Προφανώς όσοι κατάγονται από την περιοχή θα θλίβονται από την εικόνα αυτή, ενώ οι κάτοικοι ζητούν το αυτονόητο με παρέμβαση του Δήμου ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ