Π. Ε. Μεσσηνίας: Έναρξη έργου οδοποιίας στην 82η Εθνική οδό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ξεκίνησε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, το έργο προϋπολογισμού 1.000.000 €, με τίτλο: «Αναβάθμιση Οδικής Ασφάλειας Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου (τμήμα Καλαμάτα – Ασπρόχωμα – Μεσσήνη – Πύλος», χρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Οι εργασίες ξεκίνησαν στο τμήμα της Εθνικής οδού, λίγο πριν τη διασταύρωση προς Δάρα – Δροσιά μέχρι την έξοδο του Ριζόμυλου προς Πύλο. Στο σημείο αυτό θα ολοκληρώσει ασφαλτικές εργασίες σε μήκος 200 μ. προς Δάρα, 300 μ. προς Πεταλίδι και 1000μ. επί της εθνικής οδού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στάθης Αναστασόπουλος επισκέφθηκε το έργο, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, παρακολούθησε τις εργασίες και δήλωσε ότι: «ένα πολύ σημαντικό έργο αρχίζει παρεμβαίνοντας σε ένα κομβικό σημείο του οδικού μας δικτύου, με πολλά προβλήματα από το παρελθόν. Προηγήθηκαν από άλλη εργολαβία εργασίες διευθέτησης των ομβρίων και ολοκληρώνεται με την παρούσα εργολαβία η βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Την παρούσα χρονική στιγμή έγινε η αποξήλωση του παλαιού ασφαλτοτάπητα, ενώ όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν θα γίνουν και οι ασφαλτικές εργασίες. Τέλος το έργο θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του και στις υπόλοιπες θέσεις που προβλέπονται από τη μελέτη του.