“Στο ίδιο έργο θεατές” στην 22η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μία από τα ίδια συνέβησαν στην 22η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, με τον αρχηγό τις μείζονος αντιπολίτευσης τον κύριο Τσώνη,  να  διακόπτει πάλι τους πάντες.

Έκπληκτοι και άφωνοι μείναμε όταν ο Αντιδήμαρχος Τάσος Παπαγεωργίου αποκάλυψε την κατάσταση των ιατρείων και των Δημοτικών χώρων που βρίσκονται τα χωριά του Δήμου. Χαρακτηριστικά τόνισε ο κύριος Παπαγεωργίου η κατάσταση των ιατρείων και των κοινοτικών χωρών που παρέλαβε η νέα δημοτική αρχή είναι σε άθλια κατάσταση βρέθηκαν  φίδια, ποντίκια, σκουπίδια, μέσα στα ιατρεία των  κοινοτήτων του Δήμου Μεσσήνης. 

Επίσης αρνητική αίσθηση προκάλεσε η στάση των αρχηγών της αντιπολίτευσης κ  Θεοδωρακόπουλου  και κ.Τσωνη για την μη συγκατάθεση τους, στην υποβολή πρότασης χρηματοδότηση της πράξης, με τίτλο αλλαγή διαρρύθμισης και αλλαγή χρήσης του κτιρίου Φιλοσοφικού Κέντρου Μεσσήνης, σε κτίριο Δημοτικής βιβλιοθήκης και Δημοτικού ωδείου.

Την υποβολή πρότασης για ένταξη του έργου ολοκλήρωσης του Φιλοσοφικού Κέντρου Μεσσήνης στο πρόγραμμα “Φιλόδημος”, ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο.