Συμβάσεις για το προσωπικό που θα στελεχώσει το infokiosk της Περιφέρειας στο Ναύπλιο υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου δύο συμβάσεις για την υποστήριξη και την παροχή  υπηρεσιών τουριστικής προβολής και ενημέρωσης επισκεπτών στο περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης (infokiosk) της Περιφέρειας στο Ναύπλιο.

Οι πιο πάνω συμβάσεις υπογράφηκαν στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Ναυπλιέων και του ΑΟΤΑ “Μοριάς Α.Ε.”, αντικείμενο της οποίας αποτελεί η οργάνωση και λειτουργία του εν λόγω infokiosk, στην αργολική πρωτεύουσα.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας επισήμανε ότι τα ήδη λειτουργούντα περίπτερα τουριστικής πληροφόρησης της Περιφέρειας -στον Ισθμό, το Ναύπλιο, την Σπάρτη και στον διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας- έχουν σημαντικό ρόλο στην συλλογή στοιχείων από τους επισκέπτες, τα οποία αξιοποιούνται στη συνέχεια για να αντιμετωπίζονται τα οποία ζητήματα επισημαίνουν οι τουρίστες.

Πρόσθεσε, τέλος, ότι σύντομα θα ξεκινήσει η λειτουργία infokiosk στο Λεωνίδιο, ενώ στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων και του ΑΟΤΑ “Μοριάς Α.Ε.” θα λειτουργήσει ένα ακόμα στην Αρχαία Κόρινθο.