Χαρίτσης: Την μεσαία τάξη την διέλυσαν αυτοί που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία – Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η ενίσχυση της

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν περιλαμβάνεται καμία αύξηση εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Star TV» το βράδυ της Πέμπτης. Και πρόσθεσε: «Ο κ.Κατρούγκαλος εξέφρασε προσωπικές απόψεις και αποσύρθηκε από την εκλογική μάχη για να μην επιτραπεί καμία σπέκουλα για ένα θέμα που απασχολεί χιλιάδες συμπολίτες μας».

«Στόχος μας είναι να ενισχυθεί η μεσαία τάξη, που επί ΝΔ επλήγη βάναυσα από τις αυξήσεις στο ρεύμα, την κρίση του πληθωρισμού και την απώλεια της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης» συνέχισε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτοί που διέλυσαν την μεσαία τάξη είναι αυτοί που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία» ξεκαθάρισε ο Αλ. Χαρίτσης. «Ο ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σώσει την κοινωνία από την απόλυτη καταστροφή. Και αυτό το πέτυχε βγάζοντας την χώρα από τα μνημόνια, νοικοκυρεύοντας τα δημόσια οικονομικά και παραδίδοντας για πρώτη φορά γεμάτα δημόσια ταμεία».

«Είναι υποκρισία να μιλά για την μεσαία τάξη ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη της κυβέρνησής του» δήλωσε ο κ. Χαρίτσης. Και κατέληξε: «Η πραγματική οικονομία  αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή υπαρξιακά προβλήματα. Και για να λυθούν αυτά χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης που θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας».

Δείτε την συνέντευξη εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=cXTSiNCT1J8