Νέες αποστασιοποιήσεις από την παράταξη Τατούλη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Λίγο μετά την δήλωση της Ελένης Παναγιωτοπούλου – Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και μέλος ΔΣ ΕΝ.Π.Ε  η οποία “παίρνει πίσω την υπογραφή της” από το κείμενο  στήριξης στον Πέτρο Τατούλη οι Περιφερειακοί σύμβουλοι του Π.Τατούλη, Άγγελος Χρονάς και Πισιμίσης Αθανάσιος με ανακοινώσεις τους γνωστοποιούν ότι επιλέγουν να στηρίξουν την γραμμή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

«Στη δύσκολη φάση που βρίσκεται η χώρα μας και μπροστά στα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί , η προοπτική  της  διακυβέρνησης  του  τόπου από τη ΝΔ και τον Κυριάκο  Μητσοτάκη είναι η μοναδική ρεαλιστική επιλογή.
Ως κομματικό στέλεχος  είναι  αυτονόητο  ότι  δεσμεύομαι από τις επιλογές του κόμματος και μόνο».
Ελένη Παναγιωτοπούλου , 
Αναπλ/α  Γραμματέας  Τοπικής  Αυτοδιοίκησης  και  Μέλος  Πολιτικής  Επιτροπής  ΝΔ .

Φωτογραφία του Thanassis Poulopoulos.“Σεβόμενος τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζω το κομμα μου και τις αποφάσεις του”

Άγγελος Χρονάς 
Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου  

Αποτέλεσμα εικόνας για Πισιμίσης Αθανάσιος

“Η χώρα μας βρίσκεται σε δύσκολα μονοπάτια. Η ανασφάλεια κυριαρχεί παντού. Οι πολίτες αναζητούν αποκούμπι και μια υπεύθυνη πολιτική δύναμη. Ως κομματικό στέλεχος της πρώτης γραμμής της ΝΔ, ως αυτοδιοικητικό στελεχος της Κορίνθου δηλώνω ξεκάθαρα ότι στηρίζω τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη και τις επιλογές του κόμματος μας. Τιποτα παραπάνω από αυτό που έκανα όλα αυτά τα χρόνια και που θα συνεχίσω να κάνω.”

Πισιμίσης Αθανάσιος 
Περιφερειακός Σύμβουλος

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιωάννης Δημ. Κατσίρης

Ως ενεργό μέλος της Νέα Δημοκρατίας, μιας σύγχρονης, ανανεωμένης, ανοιχτής, κεντροδεξιάς παράταξης που συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία αναγνωρίζω το δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Για να πετύχουμε το στόχο μας θα χρειαστεί, όχι απλά να είμαστε ενωμένοι, αλλά και απόλυτα προσηλωμένοι στον κοινό μας σκοπό. Ένας δύσκολος αντίπαλος βρίσκεται απέναντί μας, ένας αντίπαλος που δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία, διότι τρέφεται από αυτή και κυρίως τρέφεται από τον διχασμό και την πόλωση, που ο πολιτικός λόγος του παράγει.
Η Νέα Δημοκρατία είναι παρούσα, ενωμένη και αποφασισμένη όσο ποτέ σε ένα κοινό προσανατολισμό, να ξανακάνουμε την παράταξη μας κυβέρνηση το συντομότερο δυνατό.
Στην μακροχρόνια διαδρομή μου, έχω εργαστεί από πολλές θέσεις για την προάσπιση των αρχών και των θέσεων του κόμματος της Ν.Δ. ακολουθώντας πάντα τις επιλογές του.
Είναι αυτονόητο ότι, ως ενεργό μέλος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, αυτό θα συνεχίσω να πράττω και στο μέλλον.

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Δημ. Κατσίρης