Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στη Μεσσηνία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (4.9.2018) το βράδυ, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας (1) 37χρονος αλλοδαπός και ένας (1) 46χρονος ημεδαπός, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (4.9.2018) το βράδυ, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) εξάρτημα πολεμικών τεχνών τύπου νουντσάκου κι ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας δέκα εκατοστών.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (4.9.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 57χρονος ημεδαπός, γιατί σε αποθήκη ιδιοκτησίας, αλλά και σε παρακείμενο χώρο αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -9- φυτά κάνναβης ύψους από -20- έως -80- εκατοστά, καθώς και ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -4,7- γραμμαρίων.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση κλοπής- διάρρηξης σε αποθήκη ημεδαπού, που είχε γίνει την 14.6.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 30χρονου ημεδαπού, για κλοπή.