Καταγγελία του ΠΑΜΕ για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κατά την διαδικασία εκλογών του Μεσσηνιακού συνδικάτου εργαζομένων, ως μέλη της Διοίκησης του Εργατουπαλληλικού κέντρου Καλαμάτας, ζητήσαμε από την εφορευτική επιτροπή να μας ενημερώσει για τον αριθμό των ψηφισάντων.

Μέλη του Σωματείου εμφανιζόμενοι ως εφορευτική μας αρνήθηκαν. Σήμερα, όταν απευθυνθήκαμε στην δικηγόρο, μας αρνήθηκε και απείλησε τον Βαγγέλη Λαμπρόπουλο (εκλεγμένο μέλος της διοίκησης του εργατουπαλληλικού κέντρου Καλαμάτας), ότι θα φέρει την αστυνομία για να περάσει αυτόφωρο.

Αυτή είναι η κατρακύλα του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Να φτιάχνουν σωματεία σφραγίδα, που η μόνη τους δράση είναι η εκλογή αντιπροσώπων, για να διατηρούν στην ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος τους εργατοπατέρες.

Έχει τεράστιες ευθύνες η δικηγόρος, η οποία έχει οριστεί για το αδιάβλητο των εκλογών και όχι για να απειλεί εκλεγμένους συνδικαλιστές .

Γεννάται το ερώτημα:

τι κρύβουν με το να μην λένε τον αριθμό των ψηφισάντων;

Μετά από όλα αυτά, διατηρούμε επιφυλάξεις για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας. Καλούμε τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη σε όλους αυτούς που τους θέλουν ψηφαλάκια για τις καρέκλες του Εργατοπατερισμού.

Πού ήταν όλοι αυτοί στις κινητοποιήσεις για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, στις κινητοποιήσεις για τις λευκές, κόκκινες και γαλάζιες νύκτες;

Φτάνει πια, δεν πάει άλλο.

Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Στις 14 Μάρτη θα πάρουν την απάντησή τους, έξω από το νόθο συνέδριο της ΓΣΕΕ που στήνουν στην Καλαμάτα.

Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό παρόν.

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΚΟΥΦΑΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ